• 0614585749
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma-Vr 9.00-17.00

VOOR ALLE GROOTFORMAAT UITINGEN IN EN OM UW BEDRIJFSPAND

Voor als het een maatje groter moet zijn!

Zelfs voor de allergrootste dingen kunt u bij ons terecht
en dat voor binnen en buiten.
This image for Image Layouts addon

Naadloze wanddecoratie

Onze wanddecoraties worden gedrukt op stevig materiaal. Deze wanddecoratie kan gemakkelijk het vuil afgenomen worden met een natte doek. Het is op basis op pvc waardoor het voor zowel binnen en buiten gebruik kan worden.
Het kan tot 5 meter breed uit 1 stuk geprint worden waardoor je grote wanden makkelijk kan decoreren zonder last van naden te hebben.
Bestel online
This image for Image Layouts addon

Decodoeken

Decodoeken kunnen op bijna ieder formaat geleverd worden. Decodoek wordt voornamelijk toegepast in een daarvoor gemaakt frame. Doordat het doek zeer makkelijk te verwisselen is kunt u eindeloos variëren. Decodoeken kunnen worden gebruikt om een ruimte te voorzien van sfeerbeelden, voor een actie, of als scheidingswand.
Bestel online
This image for Image Layouts addon

Spandoeken

Spandoeken laten printen is ideaal voor buitenreclame. Hang het spandoek aan je pand of plaats deze in een frame. Een spandoek kan op elk formaat die u maar wenst worden geleverd. Hoe groter het doek hoe beter de boodschap blijft hangen. Wij gebruiken materiaalsoorten zoals bisonyl of meshdoek.
Bestel online
This image for Image Layouts addon

Full color stickers

Groot formaat full color stickers zijn ideaal geschikt voor verschillende doeleinden en zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo kunt je stickers voor promotionele acties laten printen of voor langdurig gebruik, alles is mogelijk! Met groot formaat stickers vul je lege ruimtes op, kun je eenvoudig reclame maken.
Offerte aanvraag
This image for Image Layouts addon

Plafondpanelen

Creëer een gepersonaliseerd en functioneel interieur met geluiddempende plafondpanelen. Plafondpanelen zijn perfect voor kantoren en openbare ruimtes. De materialen Dekostof, Re-board® en akoestisch materiaal zorgen samen voor fijne geluiddemping
Met plafondpanelen in jouw stijl heb jij echte eyecatchers hangen!
Offerte aanvraag

Direct bestellen? Ga naar onze shop.

© 2021 Sign City. All Rights Reserved. Powered by Sign City