• 0614585749
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma-Vr 9.00-17.00

VORMGEVING EN PRESENTATIE IS BELANGRIJK VOOR UW BEDRIJF

U heeft maar één kans bij het maken van een eerste indruk!

Creatieve denkers en doeners met een nuchtere en heldere visie op communicatie
Logo & Ontwerp

Logo & Huisstijl

Als je wilt dat jouw bedrijf eruit springt, dan heb je een fantastisch logo nodig. Een logo dat jarenlang mee gaat. Een logo is het meest herkenbare en het meest belangrijke onderdeel van veel bedrijven. Maar met een logo alleen bent u er nog niet , wij kunnen u ook voorzien van een huisstijl. De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk visitekaartjes. Een volledige huisstijl omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort,

Offerte aanvraag
Visitekaartjes

Visitekaartjes

Laat zien wie je bent met je eigen persoonlijke visitekaartje. Zorg er ook voor dat je visitekaartje goed opvalt tussen de andere visitekaartjes! Maak indruk op je klant en ontwerp je visitekaartjes met een uniek design samen met ons.
Offerte aanvraag
Briefpapier

Briefpapier

Je gebruikt het om facturen en offertes mee te versturen naar je klanten of om brieven mee te versturen naar je relaties. Laat briefpapier drukken in je eigen huisstijl voor een professionele uitstraling. 

Offerte aanvraag
Enveloppen

Enveloppen

Dé perfecte envelop voor al jouw zakelijke post. Bij ons vind je een passende envelop voor elke inhoud. Laat jouw enveloppen printen met jouw bedrijfsnaam, logo of boodschap voor een extra persoonlijke touch. Kleine moeite groot plezier!!

Offerte aanvraag

Wilt u liever eerst advies?

Flyers

Flyers

Het design van je flyer bepaal je natuurlijk helemaal zelf, en ook daarbij is er heel veel mogelijk. Laat je flyers drukken met bedrukking aan één of beide zijden en kies voor een mooie afwerking om extra op te vallen.
Offerte aanvraag
Schrijfblokken

Schrijfblokken

Even snel iets opschrijven tijdens telefonisch overleg of even een korte notitie maken? Wat je ook wilt noteren, schrijfblokken zijn onmisbaar op kantoor. Laat ze bedrukken met uw eigen logo.

Offerte aanvraag
Naam badges

Naam badges

Naambadges, uw visitekaartje op kleding! De badges geven u en uw werknemers een goede zakelijke uitstraling en herkenbaarheid. Uw badges op maat gemaakt met uw eigen logo.

Offerte aanvraag
Promogifts

Totaalpakket

Logo, huisstijl & website

U bent een eigen zaak gestart of u bent dit van plan te gaan doen. Met onze totaalpakket bieden wij u, als startende ondernemer, de mogelijkheid om de markt op een kostenbesparende manier te betreden.

 De totaalpakketten zijn ideaal voor het MKB en ZZP-ers.
Offerte aanvraag
© 2021 Sign City. All Rights Reserved. Powered by Sign City