• 0614585749
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma-Vr 9.00-17.00

ALLES VOOR EVENEMENTEN, FESTIVALS, FEESTEN, BIJEENKOMSTEN, BEURZEN ETC........

Onvergetelijke evenementen waarmee u het verschil maakt....

Van eenvoudig en authentiek tot uniek en bijzonder in zijn soort

Beurzen & Evenementen

Beurzen & Evenementen

Ben jij van plan om een evenement te organiseren of je  gaat naar een beurs? Een event of een beurs waarbij je er op kunt rekenen dat iedereen die er bij is er nog lang over na gaat praten?
Wij geven jouw evenement de aandacht die het verdient. Wij zorgen voor waanzinnige ideeën en een uitvoering waar je steil van achterover slaat.
Maak de keuze om ook het verschil te maken.

Offerte aanvraag
Beurs & Expositie

Beurs & Expositie

Bent u van plan om op de beurs of een expositie te gaan staan? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben alles in huis om van uw stand een groot succes te maken!  Wij regelen het voor u! 

Offerte aanvraag
Truss

Truss

Truss wordt veelal gebruikt als systeem voor licht en geluid. Daarnaast is het voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals Beursstands , Reclameframes/zuilen en Interieurbouw.

Offerte aanvraag
Huren of kopen

Huren of kopen

Bij ons heeft u keuze tussen het kopen en het huren van een beursstand.Een beursstand kopen is verstandig wanneer u vaak naar een beurs gaat. Huren is beter als u eenmalig deelneemt aan een beurs.

Offerte aanvraag

Jouw event , ons succes!

Tuinfeesten

Tuinfeesten

Er is geen betere plek dan thuis.
Het is bijna weer zomer! Hoog tijd om een tuinfeest te organiseren. Voor wie dit jaar origineel uit de hoek wilt komen, kan maar best onze tips en ideeën ontdekken!
Offerte aanvraag
Trouwfeest

Trouwfeest

Het laatste wat je wilt is dat je gasten elke minuut op hun horloge kijken en om 10 uur massaal naar huis gaan "omdat ze morgen vroeg op moeten". Een bruisend feest dat is waar je voor gaat! 

Offerte aanvraag
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten zijn altijd een goed idee en hebben als bijkomend voordeel dat ze zorgen voor binding bij het personeel onderling en met de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn. 

Offerte aanvraag
Verkoop licht & geluid

Verkoop licht & geluid

Voor bijna elk evenement hebben wij een passende betaalbare oplossing! Hét adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben de juiste apparatuur en oplossingen voor de horeca, discotheek, DJ's, bands, theaters, muzikanten, scholen, etc.
Bekijk hier meer
© 2021 Sign City. All Rights Reserved. Powered by Sign City