• 0614585749
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma-Vr 9.00-17.00

AT YOUR SERVICE

Bestel alle denkbare reclameproducten snel en makkelijk bij ons online
0/7
Image

Doosletters & Lichtbakken

Lichtbakken zijn vaak rechthoekige bakken met tenminste 1 doorzichtige zijde waarin zich lampen bevinden. Doordat de lampen aan staan en schijnen van binnenuit wordt de reclame op de lichtbakken goed belicht waardoor u met uw bedrijf meer opvalt.

Verlichte doosletters is een reclame soort die onwijs veel gebruikt wordt. De letters zijn dan een verlichte lichtbak. Per letter wordt een doosletter gemaakt. De doosletters kunnen wij produceren in verschillende maten en in uw huisstijl. U kunt de doosletters aan uw gevel hangen maar ze kunnen ook bevestigd worden aan het dak. Kortom wij kunnen de verlichte doosletters helemaal samenstellen naar uw wens.

Gevelleters

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment op het gebied van freesletters. Daarbij heeft u keuze uit acrylaat (kunststof), aluminium, sandwich materiaal en pvc geschuimd. Of u nu een eenvoudige of een exclusieve geveltekst wilt aanbrengen, er is keus genoeg. De acrylaat letters zijn in een breed scala aan kleuren maar ook in verschillende dikten leverbaar. Daarnaast zijn er verschillende combinaties mogelijk.
De letters kunnen vlak op de gevel worden aangebracht maar zijn ook verschillende soorten afstandhouders leverbaar. De meeste freesletters zijn zowel in een schreefletter als schrijfletter uitvoering leverbaar.
Image
Image

Spandoeken & Frames

De stoere industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekenframes enorm populair. Uw boodschap op een flexibel oppervlak, de creatieve mogelijkheden van het framedoek zijn eindeloos. Vrijstaand op stellage of tegen de gevel. Op het dak of tegen containers. Onze framedoeken kunnen in nagenoeg ieder gewenst formaat worden uitgevoerd en zijn in vele opstellingen te monteren. Het wisselen van doeken is eenvoudig en dus kun je snel en goedkoop het frame voorzien van een nieuwe uiting. uw boodschap op een flexibel oppervlak, de creatieve mogelijkheden van het framedoek zijn eindeloos.

Reclameborden

Reclameborden hebben 2 doelen: opvallen en een boodschap overbrengen.
U kunt bij ons een bord laten maken dat opvalt, voor binnen en buiten.
Reclameborden kunnen we voor u maken in praktisch alle gewenste maten. Een afwijkende vorm is ook geen probleem. Afhankelijk van de gewenste toepassing wordt een reclamebord meestal vervaardigd uit een van de volgende materialen: geschuimd PVC (bv Forex® ), volkernplaat (bv Trespa®), sandwichpaneel ( zoals Dibond®). Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Het plaatmateriaal wordt voorzien van snijvinyl of een gelamineerde full colour print. 
Image

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Doe hier inspiratie op en bekijk de projecten die we hebben gedaan.

Direct bestellen? Ga naar onze shop.

© 2021 Sign City. All Rights Reserved. Powered by Sign City